Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozvod se blíží: Šeredová cukruje s hezounkem, Buffon řádí se sexbombou

Autor: Petr Němec

Alenčina říše divů se mění v údolí krutých vášní. Rozvod Aleny Šeredové (36) s gólmanem Gigim Buffonem (36) je prý na spadnutí. Italský tisk píše, že kvůli milostným avantýrám by se slavný pár mohl brzy rozpadnout.

Klasický milostný mnohoúhelník jako z Felliniho filmů! Stále divukrásná modelka Alena špacíruje po Miláně s načesaným hejskem. Cukrují! Je to (údajně jen) její dvorní fotograf Fabio Ionà. Alena je na snímcích veselá, jako kdyby už v sobě spálila všechny Gigiho mosty.

„Slavila narozeniny bez něho, Buffon chodí do kostela bez ní a žije ve svém vlastním domě. Šeredová zadala svým právníkům přípravu rozvodového řízení,“ píše italský tisk.

Eliška a Alena Šeredovy nafotily reklamní fotky v plavkách značky TriumfFoto Triumf

Pláč sexbomby

Příčinou rozkolu tříletého manželství je právě záletný muž, brankář Juventusu a táta Aleniných synků Louise Thomase (6) a Davida Leeho (4).

Gigi se spustil se sexuální dračicí – televizní komentátorkou Ilarií D’Amico (40) – a ta »divoženka« do divokého italského scénáře přesně zapadá. Tamní média ji vyfotila uplakanou v autě po hádce s expartnerem, s nímž má čtyřletého syna…

Manželství hvězdného páru je údajně v krizi
Manželství hvězdného páru je údajně v krizi