Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naděje žije? Schumacher je na tom lépe a chtějí ho prý přestěhovat!

Autor: bko

Příští týden to bude už sto dní od osudné nehody na lyžích, při které se vážně zranil Michael Schumacher. Ten od svého pádu leží v umělém spánku v nemocnici v Grenoblu, odkud by se ale prý brzy mohl přestěhovat na specializovanou rehabilitační kliniku. Podle německého deníku Bild totiž v jeho probouzení a léčbě konečně nastaly výrazné pokroky.

V anglických médiích se minulý týden objevila zpráva, že Schumacherova manželka Corinna staví v jejich švýcarském domě nemocniční jednotku, kam by legendu formule 1, která už je údajně ve vegetativním stadiu a probudí ji jen zázrak, mohla převézt.

Michael je ten nejlepší partner, jakého si žena může přát, vyznala se před časem Corinna Schumacherová
Michael je ten nejlepší partner, jakého si žena může přát, vyznala se před časem Corinna Schumacherová

"To jsou naprosto neopodstatněné pověsti," odmítla teď ale Schumacherova manažerka Sabine Kehmová jakákoliv slova o jeho beznadějném stavu. "Mohu jen znovu říci: existují náznaky, které nám dávají naději," dodala.

Podle Bildu nicméně Schumacherův stav zaznamenal výrazné zlepšení a je tu dokonce i možnost, že by mohl být z jednotky intenzivní péče v Grenoblu převezen na neznámou rehabilitační kliniku.

A plně vybavený nemocniční pokoj, který nechala vybudovat Corinna Schumacherová v jejich domě na břehu Ženevského jezera? Ten je prý pro závodníkova otce...