Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

MINI Ronaldo je MEGA frajer! Hvězda Realu vzala svého syna na tenis

Autor: bk

Tenisový turnaj v Madridu láká řadu významných sportovních osobností. Při čtvrtečním duelu mezi domácím Rafaelem Nadalem a Jarkko Nieminenem v hledišti nechyběl ani Cristiano Ronaldo. Hvězdný střelec fotbalového Realu sebou vzal svého syna Cristiana juniora. Oběma to opravdu seklo!

Brzy čtyřletý Cristiano (narozeniny oslaví 17. června) patří jistě mezi hodně energické děti. V hledišti při sledování zápasu Rafaela Nadala a Jarkka Nieminena se místo dění na kurtu spíš věnoval svému tátovi.

Ronaldo svému synkovi nasadil téměř stejné sluneční brýle, oba samozřejmě poutali velkou pozornost všech fotografů. Z černovlasého klučiny evidentně roste velký frajer a budoucí lamač dívčích srdcí.  

Cristiano Ronaldo se svým synem během sledování tenisového turnaje v MadriduFoto Profimedia.cz

Cristiano junior si chvíli hrál s brýlemi, pak svému tátovi bral klobouk nebo si o něj jen opřel hlavu. Pyšný otec si svého potomka fotil do telefonu, aby na příjemné odpoledne na tenise měl nějakou památku.

Na kurtu mezi tím bez problémů prošel do čtvrtfinále domácí Nadal. Světová jedička a velký fanoušek Realu Madrid porazil Nieminena ve dvou setech a v pátečním duelu (15:30, online iSport.cz) vyzve českou jedničku Tomáše Berdycha.

Úsměv, prosím! Cristiano Ronaldo si na tenisovém turnaji v Madridu v hledišti fotil svého synka, Cristiana juniora
Úsměv, prosím! Cristiano Ronaldo si na tenisovém turnaji v Madridu v hledišti fotil svého synka, Cristiana juniora