Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Misska Chlebovská vybrala nejhezčí české hokejisty: Kdo u ní vyhrál?

Autor: Tomáš Pokorný

V hokejovém nároďáku nikdy nebyla nouze o pořádné krasavce. Namátkou vzpomeňme na Výborného, Nedvěda nebo Dvořáka. Jinak tomu není ani letos!

Vybrat největšího fešáka z českého týmu není žádná legrace. Nelehkého úkolu se zhostila Tereza Chlebovská, Česká Miss 2012, která má jinak blíže spíš ke kopané - její taťka je fotbalový rozhodčí, jejím přítelem zase obránce mistrovské Sparty Pavel Kadeřábek.

Dobře se ale orientuje i v hokeji a o oporách Růžičkovy party leccos ví. A v jejím rozhodování hrál roli nejen vzhled. I proto možná nakonec zvítězil nejstarší z celého mančaftu, dvaačtyřicetiletý lídr Jaromír Jágr . "Máme podobný smyls pro humor, takže se při jeho rozhovorech vždycky dobře bavím," říká Chlebovská.

Chlebovská měla důvod k úsměvu i po nedělním utkání národního týmu s Nory, který čeští hokejisté vyhráli 1:0 a přiblížili se účasti ve čtvrtfinále mistrovství světa.

Kdo je největším krasavcem?
1. Jaromír Jágr (42), útočník
"Obdivuji na něm to, že se nespokojil s tím obrovským talentem, který mu byl dán, ale naopak dřel a makal dvakrát tolik než ostatní, protože pochopil, že jen tak se může stát tím nejlepším."

2. Alexander Salák (27), brankář
"Na první pohled velmi hezký a zajímavý chlap. V rozhovorech působí inteligentně, ví, o čem mluví, a navíc to má hlavu a i patu. Nejsympatičtější mi je ale určitě jeho vztah a láska k vlastní rodině."

3. Martin Růžička (28), útočník
"Tady bych to tipla na lamače dívčích srdcí. Martina osobně neznám, ale dle mého názoru poutá pozornost mnoha žen."

Tereza Chebovská vybrala největší sympaťáky národního týmu
Tereza Chebovská vybrala největší sympaťáky národního týmu