Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Wozniacki – McIlroy rozchod: Ukončil to, když psali svatební pozvánky!

Autor: ps

Vypadali jako nerozlučný pár. Když byli spatřeni na veřejnosti, usmívali se, objímali – působili jako dokonalé ztělesnění lásky. Jenže golfista Rory McIlroy (25) tuhle pohádku s tenistkou Caroline Wozniacki (23) drsně utnul!

Právě prožívali domácí idylku. Caroline, bývalá tenisová jednička, sepisovala se svým miláčkem seznam, koho pozvou na připravovanou svatbu. Ale v ten moment se v Roryho hlavě něco změnilo. Svět dokonalého páru otočil vzhůru nohama, své partnerce oznámil rozchod!

Konec přišel necelých pět měsíců po zasnoubení. „Problém je ve mně. Když o víkendu došlo na svatební pozvánky, došlo mi, že nejsem připravený na všechny věci, které manželství obnáší,“ nebral si servítky desátý muž světového žebříčku, kterého od čtvrtka čeká oblíbený turnaj americké Tour BMW PGA Championship ve Wentworthu.

Wozniacká, McIlroy a fotbalový tým univerzity v Yale oslavují vítězství Dánky v semifinále
Wozniacká, McIlroy a fotbalový tým univerzity v Yale oslavují vítězství Dánky v semifinále

Rána přišla z nenadání. „Ukončit vztah, který byl tak důležitý pro oba, nikdy nejde jednoduše. Přeji Caroline, aby byla šťastná, a děkuji jí za celé ty krásné časy,“ poděkoval své expřítelkyni McIlroy.

S Wozniacki tvořili pár od roku 2011. Oběma hvězdám se v poslední době ve sportu nedařilo. McIlroy po velmi úspěšném roce 2012, kdy ovládl finanční žebříčky jak v European Tour, tak také na PGA Tour, loni nevyhrál ani jeden turnaj. Dánská tenistka v minulé sezoně zvítězila jen na malém turnaji v Lucemburku, ve světovém žebříčku klesla na 14. místo.