Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šeredová poprvé o rozvodu s Buffonem. Co vzkázala svým fanouškům?

Autor: bko

Minulou středu se v magazínu Chi objevily fotografie dokazující nevěru jejího manžela Gigiho Buffona. Po týdnu mlčení nyní Alena Šeredová poprvé reagovala na zprávy o rozchodu s fotbalovým brankářem italské reprezentace.

Už to není žádné tajemství. Buffon a Šeredová se rozcházejí. Jeden z kličových hráčů Juventusu Turín si začal s televizní reportérkou Ilarií D´Amico (40) a krach vztahu s v Itálii také velmi populární českou modelkou berou v tamních médiích jako hotovou věc.

K rozchodu se už v minulých dnech promluvil Buffon, ale třeba i trenér italské reprezentace, jež se právě chystá na mistrovství světa. Šeredová dlouho mlčela. Až doteď. Na svém twitterovém účtu dnes poslala v rychlém sledu svým fanouškům tři zprávy. V češtině, italštině a angličtině.

„Jsem velmi dojatá a vděčná za vaši podporu! Objímám vás všechny - jednoho po druhém!“ poděkovala za podporu, které se jí dostává po odhalení manželovy nevěry. A fanoušci převážně z Itálie ji okamžitě na intenteru přáli sílu do těžkých časů, které ji nyní čekají.

K bolestivé situaci se vyjádřil také Buffon a ocenil, jak se k němu Šeredová chová v nelehké situaci. „Alena je ve velmi choulostivé situaci, přesto mi za žádnou cenu nechce dělat problémy. Její chování je neocenitelné. Mohu jenom říct, že si opravdu vážím všeho, co pro rodinu dokáže obětovat.“

 

 

 

Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.
Šeredová se na tribuně držela od Buffona dál.