Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Končící Jágr: Ať si mě nebere do huby někdo, kdo ví úplný ho*no!

Autor: bko

Jaromír Jágr se rozloučil s reprezentačním dresem. Porážkou. Bez medaile. Po porážce se Švédy (0:3) na mistrovství světa v Minsku pak řekl novinářům, co měl na srdci. A svůj vzkaz poslal i odborníkům a kritikům.

„Že jsme prohráli, to je jedna věc, ale to je sport. Horší by bylo, kdybychom to odflákli, ale tak to nebylo. Rozumní a chytří lidé, ne ti odborníci, kteří umí leda hovno a v životě nic nevyhráli, tak ti chytří si váží toho, jak jsme to odmakali. To je na tom to nejdůležitější!“ prohlásil důrazně.

„Člověk je unavený, chtěl odevzdat maximum. Když je unavený, víceméně to z něj spadne. Nejsem z toho smutný. Tak co? Život jde dál, já s hokejem nekončím,“ vykládal v útrobách prokleté arény v Minsku, ve které Češi dva zápasy nedali gól.

„To by bylo horší, kdybych skončil. Ale hraju dál, jen jsem se snažil vysvětlit tu svou situaci,“ říkala slavná osmašedesátka.

Jaromír Jágr v semifinále s Finskem předvedl nevídaný výbuch vzteku
Jaromír Jágr v semifinále s Finskem předvedl nevídaný výbuch vzteku

„Nemám zapotřebí, aby si mé jméno bral někdo do huby z nějakého důvodu, když ví úplný hovno, jaká je situace. Trochu úcty! Jak říkali v Ivánkovi: Trochu úcty!“ smál se loučící se Jágr , ale zase zvážněl: „Mě štvou lidi, kteří říkají nějaký názor, ale neví ani o hovně!“

„Já ze sebe nedělám génia, ale hokej hraji pětadvacet let a musel jsem se nějakým způsobem přizpůsobit té hře, takže vím možná víc než oni. Když někdo něco vypustí, tak si musí být jistý, že to má smysl,“ nabádal.

Jelínek: Jágr ve 42 nejlepší? Něco je špatně
Video se připravuje ...