Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozvod rozkryl majetek: O tohle budou Šeredová s Buffonem válčit?

Autor: jík

V bitvu o majetek se může zvrhnout rozvod české modelky Aleny Šeredové (36) a Gigiho Buffona (36). Italský gólman totiž nashromáždil v realitách ohromné jmění! Hotely, apartmány, restaurace, vily – to vše za stamiliony korun!

„Dokud nás smrt nerozdělí,“ slibovali si Alena s Gigim 16. června 2011 v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě. Jenže půvabné Češce vyfoukla manžílka moderátorka televize Sky Ilaria D‘Amico (40). Táta synů Louise Thomasa (6) a Davida Leeho (4) se nechal oblouznit bujarým výstřihem italské sexy dračice.

Hromady peněz

„Je úžasná,“ složil Gigi poklonu Aleně. Chválil ji teď, že nedělala na veřejnosti žádný skandál. Proč také, rozvod už začal a tenhle soudní »boj« může být pořádně dlouhý.

A pro Buffona drahý. Během kariéry si vydělal hodně přes miliardu korun, nyní bere v Juventusu 108 milionů ročně. Ovšem se sponzorskými smlouvami je prý jeho výdělek 3x vyšší.

Peníze navíc hojně rozmnožuje. Jeho movitý majetek odhaduje italský tisk na nějakých 20 milionů eur (cca 540 milionů korun).

Buffon a Šeredová se rozcházejí. Komu zůstanou děti?
Buffon a Šeredová se rozcházejí. Komu zůstanou děti?

Realitní magnát

Patří mu 20 apartmánů na Sardinii, ostrově s přenádhernými plážemi, kde si turisté připadají jako v ráji. Má i hotely, restaurace. Jeden by řekl, že je gólmanem italské reprezentace a Juventusu, ale on je víc realitním magnátem. Na stará kolena se dokázal zabezpečit. Reality, to je jistota. Jenže teď o nějaké přijde.


Co Buffonovi říká pane?

* 5 vil v letovisku Limone Piemonte
* 5 apartmánů ve městě Parma
* vila ve Forte dei Marmi
* dva domy v Rivoli
* 20 apartmánů na Sardinii v letoviscích Arzachena a Costa Smeralda
* Restaurace Zerosei v centru města Pistoia
* Čtyřhvězdičkový hotel v Ronchi Versilia, 200 metrů od pláže, kde pokoj stojí od 3000 korun
* fotbalový tým US Carrarese
* majoritní podíly (56,26%) ve společnosti bytového textilu Zucchi (Milán) a Bassetti (Milán)