Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtvrtníček exkluzivně o návratu Horníka na Žižkov: Ježíšku, kamaráde, vítej!

Autor: nem

V divadelních a kruzích a na Žižkaperku bude zase veselo. Fans červenobíle pruhovaných už tam tančí dupáka, protože Ivan Horník (62) se vrací, aby zvelebil Viktorku.

Za korupční maglajz z roku 2004 dostal jako nekorunovaná hlava aféry10 let klatby a 5 z nich si protrpěl doma kousek za Prahou. Dnes, symbolicky na své narozeniny, je zpátky ve světle ramp jako manažer druholigového mančaftu zpod vysílače.

Účet za m**ky

Jakto vidí sénáristický mág Petr Čtvrtníček (50), jenž na prkna celé země vyvedl lgendárně vymazlený odposlech ve formě: „Ivánku, kamaráde můžeš mluvit,“ – dvoubarevnou tužku značky Hartmund? „Já jsem ráno potkal kominíka a Ivanovo jmenování je výsledek. Přeju mu ten návrat, protože jeho flastr byl přísnej. Je to srdcař a ne jako ty mrdky, co si nad ním tenkrát umyly ruce,“ spočítal to jednoznačně všem, kdo z úplatkářského chomoutu prapodivně vyvázli, kultovní režisér a herec.

Třicetník na kříž

„Jsem vyléčenej a veškeré nekalosti, nebo jak to nazvat, úplně vylučuju,“ říká ke svým proslulým kontaktům se sudími a hláškám o uplacených výsledcích Ivan Horník . Čtvrtníček jde na jeho vyjádření od lesa výmluvným rčením.: „Potká se Jidáš s Ježíšem a povídá, Ježíšku, kamaráde, vítej. Je tam třicetník na kříž.“ Amen…

Nesmrtelné hlášky z divadelního kusu

„Potřebuju jenom, abys jim nedal ani deko. Mám na to kilo, třicetník pro Vlčka a sedmdesátník pro tebe, abys měl na Vánoce na kafe.“

„Bob ti to řekne, ale je tam 40 litrů nafty za kříž a 70 za výhru.“

„Mi včera volal Pelta . Čurák! A co chtěl? No nic. A cos mu na to řek?  No nic. Tak tos mu řek dobře.“