Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

MMA jinak! Holky si to pěstmi rozdaly jen ve spodním prádle

Autor: tej

Minulý týden se v Las Vegas konal trochu netradiční turnaj ultimátních zápasů MMA. Místo svalovců se totiž do osmihranné klece postavily drsné krásky, které na sobě měly pouze spodní prádlo. Nemyslete si ale, že se bily jen na oko. Tyhle holky byste naštvat vážně nechtěli!

Líbí se vám ženské zápasy? Tak tohle budete přímo zbožňovat! V Las Vegas se rozhodli, že založí ženskou MMA organizaci, která se bude líbit zejména pánskému publiku. Našli hezké holky, které navíc umějí rozdat pár tvrdých ran a ve spodním prádle je poslali do oktagonu neboli osmihranné klece. A výsledek byl parádní.

Minulý týden proběhl už devatenáctý galavečer a stejně jako na předchozí večery bylo i nyní beznadějně vyprodáno. Tvrdé zápasy spoře oděných bojovnic prostě táhnou. Organizace s jasným názvem Lingerie Fighting Championships má už pod smlouvou jedenáct profesionálních bojovnic a další se mohou přetrhnout, aby zde mohly soutěžit.

S tímto nápadem přišla modelka Roni Taylor. Zpočátku měla spoustu kritiků, kterým se nelíbilo, že opravdové MMA bojovnice shazuje. Taylor si ale stojí za svým: "Většina holek v MMA je ošklivá. Je mi to líto, ale je to pravda. Naše bojovnice vypadají jako ring girl (hostesky na boxu) a bojují ve spodním prádle. Nevidím na tom nic špatného."

Kontroverzní MMA liga však táhne, mužům se to prostě líbí. Kromě toho, že je na každý galavečer vyprodáno vynáší i prodej vysílacích práv. Heslo "MMA jaké jste ještě nikdy neviděli" mluví za mnohé.

Takhle vypadala reklama na zatím poslední turnaj:

Zápasnice bojují zásadně jen ve spodním prádle
Zápasnice bojují zásadně jen ve spodním prádle