Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvádí se, přesto vyrazila za manželem na MS: Šeredová míří s dětmi do Brazílie!

Autor: ps, nem

Poslední týdny řešili nepříjemné povinnosti. Museli k soudu, který oddělí jejich manželský svazek. Modelka Alena Šeredová (36) a italský brankář Gigi Buffon (36) si jsou ale přes všechny patálie velmi blízcí. Jak moc ukazuje fakt, že vzala děti a vyrazila s nimi za tátou na mistrovství světa do Brazílie!

I když jejich manželství dospělo do zoufalého stavu a problémy musí řešit soud, nechtějí, aby se to jakkoliv dotklo milovaných dětí. Šeredová s Buffonem tak pro synky Davida Leeho (4) a Louise Thomase (6) připravili příjemné překvapení. „Připraveni ke startu,“ napsala Alena pod fotečku z eroplánu, který měl namířeno do Brazílie.

Kluci potřebují vidět tátu v akci a starostlivá máma jim to rozhodně nechce upřít. Vždyť ještě než v Jižní Americe začal fotbalový blázinec, žadonil Buffon, aby za ním rodinka přijela.

„Byl bych šťastný, kdyby je přivedla na stadion a byla tam s nimi,“ prosil Buffon svoji expartnerku přes média. „Nesmíme nikdy zapomenout, že je naše povinnost, abychom pro děti udělali vždycky to nejlepší. Alena je v tomto směru fantastická,“ ocenil českou modelku.

Kdo ví, zda ale synkové uvidí tátu v akci. Buffon má totiž problémy s kotníkem, ale poslední prognózy hovoří o tom, že se zítra proti Kostarice do branky postaví. Určitě bude chtít navázat na vítězství, které jeho spoluhráči vydřeli s Anglií (2:1).

Pojďte, jedeme za tátou do Brazílie. Šeredová si s dětmi v letadle udělala selfie.
Pojďte, jedeme za tátou do Brazílie. Šeredová si s dětmi v letadle udělala selfie.