Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šeredová poprvé o rozvodu: Gigimu přeju zlato, věří nevěrnému manželovi

Autor: Pavel Krejča

Manžel jí zlomil srdce, ale ona mu přesto přeje zlato! Alena Šeredová (36) poprvé promluvila o trýznivém rozvodu s italským brankářem Gigi Buffonem (36).

„Situace, ve které zrovna jsem, ukáže každé ženě, jak moc silná osobnost je. Není to jednoduché, ale z lásky k dětem jsem schopná ustát i takovou věc,“ svěřila se časopisu Marie Claire.

Konec vztahu s hvězdou světového fotbalu Alenu ničí. Buffonovi však drží pěsti přímo na MS v Brazílii, kam odletěla i se syny Louisem Thomasem (6) a Davidem Leem (4).

Jiní adepti


„Přála bych si, aby to manžel vyhrál, protože je to v jeho kariéře pravděpodobně poslední světový šampionát. Ale tím, že žiju v reálném světě, a ne v pohádce, myslím si, že na titul tu jsou jiní adepti,“
řekla magazínu Šeredová .

„Velmi jsem chtěla fandit Česku, to se mi bohužel nepovede,“ zalitovala, že v Brazílii chybí parta kolem Tomáše Rosického .

Čtvrtá nejkrásnější žena světa roku 1998 si uvědomuje, že fotbal bude nadále součastí jejího života. „Kluci jsou asi největší fanoušci svého tatínka, a proto budu mít k fotbalu i nadále blízko.“

Syn Louis: Touží po Česku kvůli trdelníku
Věděli jste, že děti Šeredové a Buffona umějí i česky? „Chci, aby si rozuměly s babičkou a dědou,“ vysvětluje Alena, která by už mohla mít italské občanství, ale nezažádala o něj. „Kluci jsou v Itálii spokojení. Kdyby v budoucnu chtěli jít studovat do zahraničí, nebránila bych se tomu. Louis vždycky říká, že by chtěl jít bydlet do Prahy, protože tam mají trdelník,“ řekla časopisu Marie Claire.

Aleně to stále velmi sekne!
Aleně to stále velmi sekne!