Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dámy, z téhle fotky vám spadne brada: NAHÝ Berdych!

Autor: ČTK, ps

Dámy, toužili jste někdy vidět nahou prdelku nejlepšího českého tenisty Tomáše Berdycha (28)? Máte možnost! Už nepatří pouze jeho přítelkyni Ester, ale podělil se o ni také se všemi fanoušky! Pro prestižní americký magazín ESPN se nechal vyfotit zcela nahý.

Vzal do ruky raketu, nasadil drsný výraz a pustil se do nejodvážnějšího focení, které kdy podstoupil. Berdych se celý vysvlékl a před známým britským fotografem Maxem Vadukulem si vyzkoušel, jaká je práce jeho přítelkyně modelky Ester.

Výsledkem je fotografie, na níž odhalil své pozadí a ukázal své mohutné svaly. Především je vidět, jak silné má nohy, s bicepsy už je to o něco horší. "Můj kondiční kouč si ze mě dělá srandu, že mám těžký spodek a lehký vršek," smál se dobíral si Berdych sám sebe v rozhovoru pro ESPN.

Svlečená fotka se objeví v letošním speciálním vydání The Body Issue časopisu ESPN, ve kterém se sportovci fotí nazí, ale neodkrývají intimní místa. Fotografii šestého hráče světa Berdycha, jak pózuje s raketou v podpaží, zveřejnil na sociálních sítích ESPNTennis.

Osmadvacetiletý Berdych je prvním českou sportovní světoznámou hvězdou, která se objeví ve speciálním čísle vycházejícím od roku 2009. Spolu s ním letos z tenistů odhalí své tělo bývalá světová jednička Američanka Venus Williams .

Tomáš Berdych se neostýchal ukázat, jak má vypracované tělo
Tomáš Berdych se neostýchal ukázat, jak má vypracované tělo