Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nová láska! Biatlonistka Soukalová randí s badmintonistou Koukalem

Autor: Tomáš Pokorný

To jsou změny! Biatlonová královna Gabriela Soukalová (24) má novou lásku. Randí s badmintonovým reprezentantem Petrem Koukalem (28). Společně se ukázali po boku reprezentačního fotbalového brankáře Petra Čecha, přišli na tiskovku ohledně jeho Fotbalové školy.

U dvojnásobné stříbrné medailistky z letošní olympiády v Soči měli fanoušci zafixováno: Jejím přítelem je už nějaký ten pátek Mirek z Krásné u Jablonce nad Nisou, který ji podporuje a smířil se s tím, že se o svou milou musí tak trošku dělit, protože je po všech těch úspěších na roztrhání.

„Je to opravdu velká změna, ale můj přítel na to reagoval mnohem lépe, než jsem já čekala, takže jsem mu vděčná,“ tvrdila Gábina ještě před měsícem v rozhovoru pro iDnes.

Rychlá výměna!

Jenže její život rychle nabral nový kurz. Mirek je minulostí. A srdce Gabči už patří Petru Koukalovi, který má za sebou velký životní příběh, když dokázal obnovit profesionální kariéru po rakovině varlete.

Poprvé na veřejnosti se slavný pár objevil včera na letní Fotbalové škole Petra Čecha. Přifrčeli i odjeli společně v kabrioletu, tiskli se k sobě, prostě bylo vidět, že hoří láskou.

Česká biatlonistka Gabriela Soukalová a badmintonista Petr Koukal
Česká biatlonistka Gabriela Soukalová a badmintonista Petr Koukal