Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zpověď Ronaldovy matky: Chtěla jsem ho zabít! Potrat jí zamítli, zkoušela to sama

Autor: Pavel Krejča

Šokující! Cristiano Ronaldo (29), génius i komik světového fotbalu, vůbec nemusel žít. Jeho matka Dolores Aveiro (59) dělala vše pro to, aby potratila!

Dolores si nepřála Cristianovo narození. Nejprve požádala o pomoc doktora, a když ji odmítl, začala s babskými radami. „Opíjela jsem se teplým pivem a běhala a cvičila do vyčerpání,“ popsala ve své nové autobiografii s názvem Odvaha matky.

Naštěstí všechny její pokusy o potrat selhaly a my tak můžeme hltat Portugalcovy parádní kličky nebo se vztekat u jeho simulací.

Teď plním kasu

Hvězda Realu Madrid vzala matčiny tehdejší úmysly s nadhledem: „Podívej, mami! Chtěla jsi mě zabít a teď jsem já ten, který plní rodinnou kasu,“ žertoval nejlepší fotbalista světa za rok 2013.

Malý Cristiano Ronaldo (vlevo) vůbec po rodné Madeiře a poté i po světových trávnících běhat nemusel...
Malý Cristiano Ronaldo (vlevo) vůbec po rodné Madeiře a poté i po světových trávnících běhat nemusel...

Dolores ve své knize také prozradila, jak jí Ronaldo pověděl o tom, že bude babičkou. „Řekl mi: Mami, budu mít dítě. Chtěl bych, abys mi pomohla s jeho výchovou a zahrnula ho láskou jako mě.“

Aveiro pak vnoučka Cristiana juniora (4), jehož matka zůstala utajena, vyzvedla v porodnici na Floridě, a Ronaldo tak mohl v klidu hrát na MS v Jihoafrické republice.