Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Mistři na dovolené. Özil objímal svou krásku, Götze a spol. na jachtě

Autor: bk

FOTO | Po bujarých oslavách titulu světových šampionů přišel čas odpočinku. Němečtí fotbalisté si v těchto dnech užívají zaslouženou dovolenou. Sluníčko, moře, pláže, luxusní jachty, krásné přítelkyně či rodiny s dětmi vedle sebe. Jak a kde hrdinové německého národa odpočívají po náročné sezoně?

Už teď se z nich staly legendy. Od chvíle, kdy němečtí fotbalisté přivezli domů pohár pro světové šampiony, se celá země nese na vlně euforie. Hráči prožili nezapomenutelné chvilky, když s celým národem slavili čtvrtý triumf v historii.

Po oslavách famózního úspěchu se hráči rozutekli, aby na chvíli zapomenuli na fotbal a načerpali síly pro novou sezonu. Většina z hráčů odpočívala se svými nejbližšími.

Manželky, přítelkyně a děti už se objevily i na samotném šampionátu v Brazílii, po finále s hráči přímo na trávníku slavili životní triumf. Někteří hned poté vyrazili do úžasných letních resortů.

Mesut Özil s přítelkyní Mandy Capristo na charitativní akci v Kalifornii
Mesut Özil s přítelkyní Mandy Capristo na charitativní akci v Kalifornii

Německý záložník Bastian Schweinsteiger sbalil vše potřebné, rozloučil se s fanoušky a vyrazil na dovolenou. Fotbalisté, kteří 13. července vybojovali titul světových šampionů, momentálně odpočívají po náročné sezoně. Většina z nich je se svými nejbližšími na prosluněných plážích u moře.Foto Twitter.com/bundesliga_de
Němečtí reprezentanté jsou takoví kamarádi, že společně zamířili i na dovolenou. Trojice Marco Reus, Mario Götze a Roman Weidenfeller si užívá na španělském ostrově Ibiza, proslulém místě bujarých nočních večírků.

Lukas Podolski na Twitter umístil fotku, jak sleduje domácí Velkou cenu F1 na Hockenheimringu. Nejlepší gólman šampionátu Manuel Neuer zvolil se svou přítelkyní pro relaxování řecký ostrov Mykonos.

Mesut Özil se v doprovodu své drahé polovičky, německé modelky a zpěvačky Mandy Capristo, objevil na charitativní akci v Kalifornii. Do Spojených států mířil i obránce Jerome Boateng, na dovolenou letěl i záložník Bastian Schweinsteiger.

Nejlepšího německého kanonýra Thomase Müllera vyfotili, jak hraje stolní fotbálek. "Odpočiň si taky trošku," vzkazovali mu fanoušci na Twitteru. Příliš klidu neměl ani Toni Kroos. Mladý záložník absolvoval představovačku jako nová posila Realu Madrid.