Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štěpánek nezklamal! Zlil se vodou a vyzval Babiše i Čechovu manželku

Autor: tej

VIDEO | Český tenista Radek Štěpánek nikdy nezklame, když se jedná o nějakou zábavu. Jeho fanoušci tak měli jasno už v době, kdy ho k Ice Bucket Challenge vyzval reprezentační brankář Petr Čech. A Štěpánek výzvu přijal, nakonec však Čechovi úder vrátil. Nominoval totiž i jeho manželku Martinu!

Do výzvy Ice Bucket Challenge se vložilo už spoustu slavných lidí, včetně fotbalového brankáře Petra Čecha. O co vlastně jde? Nominovaný se musí do 24 hodin zlít kýblem vody s ledem nebo poslat 2 000 Kč na charitu, která bojuje s amyotrofickou laterální sklerózou (ALS). I ti, kteří výzvu přijmou, mají poslat libovolný příspěvek, nejméně se ale mluví o 3 librách.

Ve středu přijal brankář Chelsea Petr Čech tuto výzvu od Tomáše Berdycha a neváhal nominovat dalšího českého tenistu. Jeho volba padla na Radka Štěpánka, který je svým smyslem pro humor znám, a tak nikdo nepochyboval, že by ji nepřijal.

Štěpánek výzvu splnil sice až v pátek o dva dny později, Petru Čechovi ovšem pomyslný úder vrátil zpátky. V jeho dresu se nechal zlít studenou vodou a nominoval jeho manželku Martinu, ministra financí Andreje Babiše a svého tenisového kolegu Leandera Paese.