Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jágrův hezký večer: S krásnou neteří na luxusní večeři! Neodmítl ani vnadné fanynky

Autor: Jan Uhlík

Poprvé se v Česku vydal na opravdovou módní přehlídku. Vytáhla jej neteř Pavlína. Za odměnu ji pak vzal Jaromír Jágr (42) do argentinské restaurace v centru Prahy na večeři a nakonec i odvezl domů.

naplat, »Džegr« je gentleman. O svou přízeň se dokáže postarat. A ty, které má rád, zahrnuje vstřícností. Pavlíně pak nedokáže odmítnout. „V New Yorku už na přehlídce byl, tady ještě ne. Jsem ráda, že mě doprovodil,“ pochválila strýčka slečna Jágrová. Ten po jejím boku nakonec vydržel až do půlnoci! On je prostě noční pták.

Dáme jídlo

Z Prague Fashion Weekendu odešli Jaromír s Pavlínou po šesté, jeho kamarád a řidič Petr »Šána« Exner je naložil do mercedesu a dovezl do Dlouhé ulice k vyhlášené restauraci La Casa Argentina, kam rádi zajdou na maso i jiní hokejisté jako třeba Petr Nedvěd s Martinem Ručinským. Zatímco za neteří přišel přítel, Jágra chvílemi opouštěl Šána. Odbíhal do vedlejší plzeňské hospody na pivko a fotbal.

Jardo, můžeme se vyfotit?

Může mít Jaromír Jágr klid? Těžko. Jeho tvář tu každý hned pozná. Ještě než nastartoval, uslyšel: „Jardo, můžeme se vyfotit?“ Mohl snad tuhle žádost krásné dámy odmítnout? A tak kamarádka vytáhla telefon a předpůlnoční snímek s usměvavým fešákem Jágrem bude zdobit fotogalerii dívky nadosmrti.

A jedeme domů

Půl hodiny před půlnocí se společnost definitivně zvedla a zamířila k vozu. Jágr dlouho telefonoval a neomylně zamířil za volant. Přece jen, jeho kamarád ochutnal zlatavý mok. „Jedeme,“ zavelel a práskl do koní. Neteř s přítelem vyložil kousek od Karlova náměstí a zamířil na Kladno. Dávno houkali půlnoc a on už toho měl asi taky plné kecky. Vždyť dělal šoféra svému šoférovi...

Jágr to s popularitou nemá lehké: Vyfocení se s vnadnou fanynkou se ale nijak nebránil
Jágr to s popularitou nemá lehké: Vyfocení se s vnadnou fanynkou se ale nijak nebránil