Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy kvůli Navrátilové mění orientaci! Všechny tři její partnerky před ní žily s muži

Autor: lub, ps

Toni Layton, Judy Neslon i Julia Lemig. Všechny tři ženy jsme mohli vidět po boku legendy Martiny Navrátilové (57). Jenže předtím, než se z nich staly lesbičky, žily s muži.

Toni Layton žila Navrátilová osm let, ale v době, kdy se braly, nebyly sňatky lesbiček povolené. Tak se vzaly jen na oko. V roce 2008 už ale nechtěla tenisová legenda ve vztahu pokračovat, což ji přišlo hodně draho.

Layton požadovala za psychickou újmu a odžité společné roky majlant a vyhrožovala, že na Navrátilovou práskne velmi intimní informace. Nakonec se dohodly na mimosoudním vyrovnání v podobě 63 milionů korun.

Před Layton milovala Navrátilová půvabnou Judy Nelson. Byly spolu rovněž osm let. Ale z kraje 90. let se také rozešly ve zlém. Nekonečných 17 let pak spolu nepromluvily. Žádnou finanční újmu ale v tomto případě Martina neměla.

Zdá se, že tu nejlepší našla Martina až teď v podobě Julie Lemig. Ta totiž Navrátilové »dala« děti. Mají dvě, které Julia do vztahu přivedla z předchozího partnerství s mužem. „Je úžasné se o ně starat a moc mě to baví. Připadám si jako rodič,“ netají se Navrátilová.

Martina Navrátilová a Julia Lemingovová si připijejí po zasnoubení na US Open
Martina Navrátilová a Julia Lemingovová si připijejí po zasnoubení na US Open