Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žádné tak určitě! Podívejte se na nejúžasnější rozhovor se sportovcem

Autor: pta

VIDEO | Tohle vás asi překvapí. Někteří sportovci umí v televizních rozhovorech předvést, jak vynikajícími jsou řečníky a nepoužívají jen obvyklé fráze. V tomto ohledu se zcela vymyká hráč amerického fotbalu Apollos Hester, který s týmem East View Patriots po obratu v zápase s Vandegriftem doslova překypoval nadšením a dokázal svoji euforii proměnit v úžasnou motivační řeč. Podívejte se sami… Nabízíme vám i překlad celého interview.

Reportérka: Věděli jste, že vás čeká těžký zápas a to se opravdu stalo... Co jste museli udělat, abyste zápas obrátili a vyhráli?

Hester: Na začátku jsme hodně zpomalili. Opravdu začali hodně pomalu. Ale to je zcela v pořádku, protože i v životě někdy začnete pomalu. (pousměje se) Pak jsme si řekli, že musíme zrychlit a stejným způsobem musíme zápas také skončit. Bez ohledu na skóre musíme být rychlejší a dřít. (důrazně) Nebudu lhát, v prvním poločase nás soupeř dostal, ale necítili jsme se poražení. Ale všechno je to o vašem přístupu, na něm záleží, jestli jste úspěšní, a to nám také řekl náš trenér. Budete dřít, budete bojovat. Jeden za všechny, všichni za jednoho. Věřili jsme tomu a je to fantastický pocit, když v sobě cítíte, že uspějete. Bez ohledu na situaci na hřišti i aktuální skóre. Prostě víte, že jste tvrdě pracovali a že se vám to musí vyplatit. Uvědomili jsme si, že nezáleží, jestli skončíme jako vítězové nebo poražení, budeme se cítit dobře a budeme se dál smát. Bude to OK. Bylo to fantastické, prostě fantastické…

Reportérka: Tenhle chlapík má skutečně výjimečný přístup. Už jsme se potkali a měl nadšení, které můžete i nyní vidět…

Hester: Přesně tak. (ukazuje rukou na diváky) Vždy se držte svých snů, stále se usmívejte. Když upadnete na zem, znovu se postavte a nedívejte se, co se děje kolem. A když se nemůžete postavit, jsou tu vaši přátelé, kteří vám pomohou. Je tu vaše máma, váš táta, je tu bůh a haló… jsem tu taky já, který vám pomůže zase vstát.

JAK SE STAL Z NEJÚŽASNĚJŠÍHO ROZHOVORU SE SPORTOVCEM HUDEBNÍ HIT? ČTĚTE ZDE>>>

VIDEO | Podívejte se na neobvyklý rozhovor se americkým fotbalistou