Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ralf a Cora Schumacherovi: Tajemné zprávy! 11 let ji podváděl?!

Autor: bko

V neděli měli slavit 13. výročí svatby, místo toho média halasně rozebírají jejich rozvod. Německý časopis Closer zveřejnil smsky Cory Schumacherové (37), ze kterých vyplývá, že Ralf Schumacher (39), mladší bratr legendárního Michaela, svou (stále ještě) ženu zřejmě dlouhých jedenáct let podváděl.

Ze zveřejněných textových zpráv vyplývá, že je Cora posílala tajemné ženě – zřejmě utajené milence jejího manžela. „Jestli ještě jednou kontaktujete mého muže, tak mě teprve pořádně poznáte,“ píše Cora v jedné z nich podle Bildu.

A pro ostrá slova nejde daleko. „Jestli si myslíš, že mě můžeš dál vodit za nos, radši si to ušetři. Já vím všechno! O každém hotelu, každé chvíli, každém místě,“ spílá své sokyni.

Cora Schumacherová je bývalá modelka a vždy na sebe uměla upoutat pozornost
Cora Schumacherová je bývalá modelka a vždy na sebe uměla upoutat pozornost

„Pak ti udělám ze života peklo, stejně jako jsi ho dělala ty mě posledních 11 let. Ano, vím, je to výhrůžka. Klidně běž na policii,“ vzkázala bez obalu.

„Moje manželství je v prdeli. Spíš jako by nikdy nebylo. Jenom zdání,“ svěřila se naopak v jedné zprávě zřejmě nějaké přítelkyni. Teď jen doufá, že tohle zdání co nejrychleji skončí i oficiálně… Ve hře je 2,7 miliardy korun, o které se Ralf evidentně nechce dělit.