Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

S pilotem F1 Bianchim to vypadá zle, přítelkyně to nevzdává: Jsi nejsilnější, můj šampion!

Autor: Pavel Skořepa

Hororová nehoda, která se stala při Velké ceně Japonska, má hrozivé následky. Pilot F1 Jules Bianchi (25) se ještě neprobral a nevypadá to s ním vůbec dobře. Jeho francouzská přítelkyně Camille Marchetti ovšem věří ve šťastný osud. „Jsi ten nejsilnější. Ty jsi můj šampion!“ podpořila svého miláčka na sociální síti.

Modlí se za něho, palce si může umačkat, ale zatím to přítelkyni jezdce stáje Marussia bohužel příliš nepomáhá. Hovoří se o tom, že Bianchi musí podstoupit v japonské nemocnici další operaci a jeho stav je velmi kritický.

Zatím se neví, zda Camille vyrazí za svým miláčkem, s nímž je ve vztahu už řádku let, do Japonska. V poslední době s ním neobjíždí všechny závody, důvodem je studium na Collège Ostéopathique de Provence ve Francii, které jí zabírá ještě s modelingem velké množství času. Jeho rodiče už jsou však na cestě.

V paddocku nejrychlejších aut světa ale tuto krásku dobře znají. Miluje totiž módu a svému partnerovi dělá často doprovod na různých večírcích i oficiálních setkáních. Je známa pohodovým vystupováním, patří k těm nejzářivějším, kteří se uvnitř seriálu mistrovství světa pohybují.

Bianchiho přítelkyně se modlí, aby se její miláček po hrůzné nehodě na japonském okruhu Suzuka probral.
Bianchiho přítelkyně se modlí, aby se její miláček po hrůzné nehodě na japonském okruhu Suzuka probral.