Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Exreprezentant Ujfaluši si nabrnkl krásku ze světa módy: Nová láska!

Autor: ps

Ženy miluje a ony milují jeho! Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši (36) prožil po rozvodu v roce 2008 několik románků. Po jeho boku se ukázaly krásky jako Vignerová, Ochotská či Marečková, ale teď je tu, zdá se, revoluce! Našel novou lásku!

Není to nic nového, že se kolem fotbalového obránce, který prošel velkými kluby jako Fiorentina, Atlético Madrid či Galatasaray Istanbul, točí pohledné dívky. Popravdě, vždycky to tak bylo.

Ale teď, podle informací Blesku, je vše daleko vážnější! Tomáš se zamiloval do krásky původem z Brna Leony Majerčíkové (27), která se pohybuje ve světě módy. Ale pozor, žádná modelka to není! I když, upřímně, by se bez problémů chozením po mole živit mohla.

Ujfaluši s přítelkyní s hokejistou Kotalíkem a jeho partnerkou.
Ujfaluši s přítelkyní s hokejistou Kotalíkem a jeho partnerkou.

„Je to hrozně milá holka a Ujfiho nová láska. Včera byli spolu poprvé na veřejnosti,“ řekl Blesku člověk blízký čerstvě zamilovaného páru.

Důkazů, že Leona není jenom holka na jednu noc, je mnoho. Už byli společně na dovolené v Benátkách i s bratrem Ujfalušiho, jezdí po návštěvách a vše nasvědčuje tomu, že všechno dokonale klape.