Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvod Cory a Ralfa Schumacherových je pořádně vyhrocený: Nabitá zbraň v ložnici!

Autor: Pavel Skořepa

Kolem rozvodu bývalého závodníka formule 1Ralfa Schumachera (39) a jeho ženy Cory se objevují stále zajímavější okolnosti. Podle magazínu Closer by rozdělení manželství mohla poznamenat skutečnost, že měl bratr slavnějšího Michaela schovávat doma v ložnici nabitou nezajištěnou zbraň!

Jejich začátky byly jako z pohádky! Německý pár byl zamilovaný, šťastný, založil si rodinu. Jenže láska Ralfa a Cory postupem let ochladla natolik, že je neustálé problémy a hádky dovedly až k rozvodu!

Hned, jak manželská krize vyšla najevo, dostaly se na veřejnost šokující informace. Nejprve SMS zprávy z mobilu Cory, které usvědčovaly bývalého pilota Jordanu, Williamsu a Toyoty z toho, že svoji ženu 11 let podváděl. Nyní se pro změnu řeší jeho nabitá pistol v ložnici!

Ralf se netají tím, že je milovníkem střelných zbraní, také jich několik vlastní. Jenže je otázkou, proč si v místě, kde spával v jedné posteli s manželkou, ukrýval nabitou pistoli. Cora se obávala, co s ní její manžel zamýšlí.

„Kde je zbraň? Chci jí dostat ven z domu,“ zněla jedna z SMS zpráv odeslaných z Ralfova telefonu. „Chci se toho zbavit,“ napsal ještě manželce. Dá se usuzovat, že Cora zbraň schovala a tím svého muže pořádně vytočila.

Schumacher by ale neudělal nic nezákonného, protože vlastnil zbrojní pas, pravidelně se navíc zúčastňuje lovů. Jaký tedy může být motiv? „Během rozvodu jsou podobná obvinění a lži tou nejostřejší municí,“ podotýká list Bild, který o kauze podrobně informuje.

A že jde o hodně! Ralf za svoji kariéru nashromáždil majetek za 2,7 miliardy korun. O kolik z velkého bohatství nyní přijde?

Ralf Schumacher bojuje se svoji stále ještě manželkou Corou o majetek
Ralf Schumacher bojuje se svoji stále ještě manželkou Corou o majetek