Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schumacherův syn promluvil o tátovi: Pomalu se probouzí z kómatu!

Autor: štš

Legenda formule 1 Michael Schumacher (45) se pomalu probouzí z kómatu! Prozradil to jeho syn Mick (15), podle nějž ale sedminásobného mistra světa čeká ještě dlouhá cesta k uzdravení. A promluvil i o tom, proč měl »Schumiho« pád na lyžích tak fatální následky.

S pozitivní zprávou, kterých se okolo někdejšího pilota objevuje jako šafránu, přišel francouzský komentátor F1 Jean-Louis Moncet (69). „Hovořil jsem s Mickem a řekl mi, že Michael se pomalu, velmi pomalu probouzí,“ prohlásil.

Syn Michaela Schumachera Mick věří, že se jeho otec probudí Syn Michaela Schumachera Mick věří, že se jeho otec probudíFoto EPA

Mick s Moncetem prý mluvil i o detailech osudové nehody. „Za to, že má Michael poškozený mozek, může kamera GoPro, kterou měl přimontovanou na helmě. Právě ona zásadně poškodila lebku. Kdyby ji neměl, nejspíš by následky nebyly tak vážné,“ prozradil Moncet.

Schumacher utrpěl vážný úraz hlavy dva dny před loňským silvestrem při lyžování v Alpách. Momentálně se léči doma u Ženevského jezera, kde má k dispozici speciálně upravenou »kliniku« s týmem patnácti lékařských expertů.