Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kurnikovová a Iglesias: Slavný pár se rozešel? Pokolikáté už?

Autor: ija

Anna Kurnikovová a Enrique Iglesias se rozešli. Už zase??? Trpké rozchody a sladké návraty provázejí celých třináct let vztah tenisové hvězdičky a populárního zpěváka.

Psalo se, že Enrique ani po tolika letech nepředstavil Annu svému slavnému otci Juliovi, pak že se konečně rozhoupal a dámu svého srdce požádal o ruku.
Informace o četných tajných svatbách se ani jednou nepotvrdily.

Jejich společné fanoušky pak nepotěšila informace, že Enrique Iglesias po koncertu v Los Angeles prohlásil, že je právě nezadaný. Tradičný otázka na svatbu s Annou tak přinesla šokující odpověď: „Před třemi dny jsme se rozešli. Chtěl jsem vám to říct exkluzivně. Vážně, nesmějte se.“

Lavinu dohadů se pak snažila zastavit zmínka na jejich společném facebookovém profilu. „Jen abychom vyjasnili, o čem se v posledních dnech mluví… Enrique a Anna se nerozešli. Není to pravda!“ objevilo se tam.

Fotce, na níž jsou oba rozesmátí ve společnosti dalších lidí, však fanoušci nechtějí jen tak věřit a ptají se, kdy vlastně vznikla. Jiní zase oceňují, jak je Iglesias vtipný, když mu na vtípek o rozchodu skočilo tolik lidí.

Otázka ale je, jak moc vtipné to připadá Anně…

Anna Kurnikovová, bývalá skvělá tenistka a jedna z nejkrásnějších sportovkyň světaFoto Profimedia.cz

Bývalá tenistka Anna Kurnikovová s přítelem, zpěvákem Enriquem Iglesiasem
Bývalá tenistka Anna Kurnikovová s přítelem, zpěvákem Enriquem Iglesiasem