Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Neymarova romantika ve fotbalovém stylu: Poslal pro modelku tryskáč do Srbska!

Autor: ps

Má peněz, že by se v nich utopil, ale hvězdný Brazilec Neymar (22) moc dobře ví, co si s nimi počít! Vzhledem k tomu, že je momentálně volný, se snaží situace naplno využít. A tak jen tak poslal soukromý tryskáč až do Srbska, aby vyzvedl prsatou sexbombu Soraju Vučelič (27) a dopravil ji do Barcelony.

Když člověk něco chce, musí si za tím jít. Anebo si to koupit! Doslova pohádkový výlet připravil jeden z nejlepších fotbalistů světa Neymar pro srbskou krásku, se kterou se v létě seznámil na Ibize.

Modelka na rozpáleném písku Brazilce okouzlila natolik, že neváhal vyhodit několik set tisíc jen za to, by s ní strávil několik dní v Barceloně. Ono není divu, že srbská sexbomba Neymara uhranula. Oči na ní mohli nechat i diváci Big Brotheru, v němž si na Balkáně udělala jméno. Pak se stala modelkou.

Od jejich schůzky na divoké Ibize už uplynulo několik měsíců, přesto byli stále spolu. „Neustále si vypisovali přes Skype,“ tvrdí deník Daily Mail.

Mezi touhle dvojící to pořádně jiskří, což dokazuje fakt, že se viděli daleko dříve, než měli v plánu. Soraja už měla koupené letenky na konec října, jenže Neymar už to nemohl vydržet, a tak původní termín o několik týdnů posunul.

Jak moc si Srbka cestu užívala je vidět na fotce, kterou umístila na Instagram. Seděla v letadle, navlékla dres Neymara a vyšpulila pusu. Na dálku mu ukázala, jak moc se na něho těší…

Neymar se svojí novou kráskou.
Neymar se svojí novou kráskou.