Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Petra Kvitová před finále Fed Cupu: Zase zhubla!

Autor: as

Slyší to na každém kroku: Holka, ty jsi nějaká pohublá! Tenistka Petra Kvitová (24) je před víkendovým finále Fed Cupu s Německem ve skvělé kondici!

Šafářová s Plíškovou jsou jako párátka a teď jako by se jim snažila vyrovnat i třetí singlistka fedcupového týmu! Kvitová očividně zhubla, to je bez diskuse.

„No říká mi to teď spousta lidí, ale na váze to moc poznat není,“ směje se česká hvězda. „Vážně, neuvědomuju si to. Ani se nedá říci, že bych se cítila nějak jinak,“ tvrdí po hodinovém tréninku v O2 areně a otírá si krůpěje potu. Kdepak, ta holka je vážně fit!

Je jasné, že za hubnutím není stres. Není důvod – v »práci« se jí daří, je šťastně zamilovaná, zdravá.  Petra prostě dře! Po návratu ze Singapuru z Turnaje mistryň si orazila jen na pár dní a zase makala. „Na čem jsme pracovali? Víceméně na všem,“ přiznává.

Na konci sezony přesto už mele z posledního, proto věří, že ve velkém finále Fed Cupu ji vyhecuje domácí prostředí. „V Singapuru jsem byla prázdná, tak doufám, že mi energii dodají i fanoušci!“

Wimbledonská šampionka Petra Kvitová na tréninku českého týmu před finále Fed Cupu
Wimbledonská šampionka Petra Kvitová na tréninku českého týmu před finále Fed Cupu