Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skandál na Slovensku! Je to pi*a, útočí komentátor na Cibulkovou

Autor: bko

Zatímco v Česku se řeší vulgární proslov prezidenta Zemana, na Slovensku vyplula na povrch kauza internetových urážek tenistky Dominiky Cibulkové. Na sociální síti si ji totiž pravidelně „podává“ sportovní komentátor Tomáš Daniš, který pracoval pro Slovak Sport.

Daniš podle Športky.sk vystupuje na facebooku pod přezdívkou Giovane De Souza Elber a právě na tomto profilu Cibulkovou nechutně urážel…

Takhle na facebooku píše komentátor Tomáš Daniš o Dominice CibulkovéFoto Facebook.com

„Je*at ju. Však víš, že ji nemám rád. A dost na tom, že ještě dnes musím komentovat,“ psal někomu ze svých známých. „Neotočí. Nesmí. Je to pi*a,“ stojí v dalším z příspěvků, které teď kolují po slovenském internetu.

„Ani mi o tom nemluvte. Četla jsem to… Nechci si teď kazit dovolenou, na kterou jsem se těšila. Ale je mi z toho celého zle,“ řekla sama Cibulková pro cas.sk.

Takhle na facebooku píše komentátor Tomáš Daniš o Dominice Cibulkové
Takhle na facebooku píše komentátor Tomáš Daniš o Dominice Cibulkové

„Naše televize se distancuje od uvedených vyjádření a vyjadřujeme hluboké politování, že si někdo dovolil národní tenisovou hrdinku Cibulkovou takovým vulgárním označením,“ uvedl šéf SlovakSport.tv Róbert Greguš.

Podle něj měl televize s Danišem uzavřenou dohodu o externí spolupráci na tenisovou sezonu 2014, takže už s ním v současnosti nespolupracuje.

„Vzpomínané vulgarismy jsem nikdy nevyslovil při komentování tenisu. Svoji práci odvádím zodpovědně a profesionálně. Velmi dobře vím, že za tím vším je pan Cibulka,“ prohlásil Daniš.