Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šokující zpráva! Přítelkyni hokejisty Petružálka našli mrtvou!

Autor: ps

Děsivá zpráva potkala hokejového reprezentanta Jakuba Petružálka (29). Jeho přítelkyni Kateřinu Netolickou (†26), českou TOP modelku, našli v neděli mrtvou. Její tělo bylo nalezeno v neděli v litvínovském bytě, který užívala společně se svým přítelem.

Netolická se živila jako modelka. Proslavila se v soutěži Top modelka nového tisíciletí v roce 2004. Úspěchy ji ale potkaly především v zahraničí, kde se stala tváří několika významných značek. V Česku se aktivně věnovala kickboxu, na začátku října se dokonce stala mistryní ČR.

Že se jedná o tělo Petružálkovy přítelkyně, potvrdil Mosteckému deníku i sám hokejista, jenž přiletěl dnes v noci z ruského Jekatěrinburgu, kde obléká dres místního týmu KHL. V bytě ji údajně našel její bratr, podle informací tn.cz ležela ve vaně. Lékař prý nezjistil cizí zavinění a byla nařízena soudní pitva.

„Nic víc vám k tomu neřeknu, nebudu poskytovat žádné vyjádření,“ řekl Petružálek Deníku v telefonickém rozhovoru.

Policie k případu dodala: „Mohu potvrdit, že v neděli bylo v litvínovské čtvrti Hamr nalezeno tělo ženy. Jedná se o smrt ze zatím nezjištěných příčin. Je nařízena soudní pitva. Případem se zabývá mostecká kriminální policie. Více informací nebudeme poskytovat,“ uvedla mluvčí Ludmila Světláková.

Petružálek s Kateřinou na kickboxu.
Petružálek s Kateřinou na kickboxu.