Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší česká tenistka se vyhřívá v Dubaji: Kdo odjel s Kvitovou na dovolenou?

Autor: ps

Vítězstvím ve Fed Cupu završila tenistka Petra Kvitová (24) náročnou sezonu. Zhuntované tělo žádalo okamžitý odpočinek, ale Petra neměla s kým na zaslouženou dovolenou odjet. Nakonec se ukázala v Dubaji, ale koho vzala s sebou?

Tenistka Petra Kvitová se vyhřívá na sluníčku v Dubaji.Foto Blesk - Martin Sekanina, Facebook
Přítel Kvitové, hokejista Radek Meidl, který bojuje v dresu polské Bytomi, si jen tak v klubu nemohl zažádat o dovolenou. Sezona je v plném proudu, a vytížený sportovec se tak nemůže své nové lásce věnovat.

Čtvrtá nejlepší tenistka světa si navíc pár dnů po zisku týmové trofeje postěžovala. „Teď mám minimálně dva týdny volna. Strašně se na ně po té dlouhé sezoně těším!“ vydechla blahem, jenže žádné balení plavek a letního oblečení ji ještě nečekalo. „Nemám dotažené, je to těžké. Nevím kam, a hlavně úplně nemám s kým...“ povzdychla si.

Petra se zkoušela domluvit se svými fedcupovými spoluhráčkami, v kabině plné vítězné euforie si dokonce slíbili, že někam vyrazí, ale nakonec to padlo.

Dnes ale na sociální síť umístila fotku z Dubaje, jak sedí po prsa v moři, do tváře jí svítí sluníčko a vypadá spokojeně. Ale s kým se do Spojených arabských emirátů vydala? Zapomeňte na nějakého chlapa! Užívá si tam se svojí nejlepší kamarádkou Veronikou, která za Petrou přijela pár dní před odletem do Monaka.

Tenistka Petra Kvitová se vyhřívá na sluníčku v Dubaji.
Tenistka Petra Kvitová se vyhřívá na sluníčku v Dubaji.