Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenistka Ana Ivanovič: Obsluhovala jsem Berdycha! Podívejte se, v jakém luxusu létá elita

Autor: ija, pv

Sezona pro ně už skončila, ale nejlepší tenisté se spolu na cestách po Asii během exhibičního turnaje International Premier Tennis League dál dobře baví. Naposledy srbská kráska Ana Ivanovič se během letu z Manily do Singapuru převlékla za letušku.

Nalévala kolegům nápoje, seznamovala je s bezpečnostními opatřeními a vůbec se starala o jejich blaho. Všichni se usmívali a zjevně byli s jejími službami spokojení. Včetně Tomáše Berdycha . Ivanovič se ale na dráhu letušky zatím vrhnout nemíní. Je světovou pětkou a její tým Indian Aces z zatím v nové lize vede.

Také Berdych je v dobré náladě. V namačkaném letištním autobusu využil jedinečné chvíle a všechny spolucestující vyzval ke skupinovému selfie. Na jednom snímku mu tak pózují Serena Williams , Daniela Hantuchová, Marin Čilič či Goran Ivaniševič.

Ostatní hráči a hráčky byli z fotky nadšení. „Další skvělá selfie od Tomáše Berdycha. Jsme v Singapuru,“ sdílela na sociální síti snímek Hantuchová. Přidal se i Chorvat Čilič. „V dobré společností,“ komentoval fotku devátý tenista světa.

Začátkem listopadu obletěla svět selfie Berdycha před Turnajem mistrů, kde se vyfotil se všemi soupeři. Snímek vyvolal takový ohlas, že se Tomáš rozhodl v unikátních fotkách pokračovat.

Tomáš Berdych sleduje, jak se v letadle baví Serena Williamsová
Tomáš Berdych sleduje, jak se v letadle baví Serena Williamsová

Tomáš Berdych loví selfie se zástupy dalších tenisových hvězdFoto twitter.com