Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší luxus. Federer má vilu za 230 milionů s výhledem na jezero i Alpy

Autor: ija

Federerovi se budou stěhovat. Nádherná luxusní vila ve švýcarských Alpách, kde tenisový král s rodinou najde nový domov, má rozlohu 500 metrů čtverečních, tři poschodí a výhled na curyšské jezero i alpské vrcholy.

Její cena se odhaduje na 230 milionů korun Federer a manželkou Mirkou, pětiletými holčičkami Charlene a Mylou a maličkými chlapci Leem a Lennym, kteří se narodili letos v květnu, se nastěhují do šesti pokojů, na obří terase budou mít bazén, nad jídelnou skleněnou kupoli.

Superluxusní apartmán ve švýcarském daňovém ráji Wollerau má dvě poloviny, v jedné budou podle švýcarských médií žít tenistovi rodiče Robert a Lynnete. Federer má na kontě 17 grandslamových titulů, na prizemoney vyhrál za kariéru zhruba miliardu a půl, víc než 600 milionů mu vynesly reklamní smlouvy.

Není divu, že Federerovi, kteří s dvěma páry dvojčat a dvěma chůvami dosud obývali „jen“ apartmám se třemi a půl pokoji, se už do nové rezidence těší. Teď budou mít místa dost a Roger s Mirkou mohou klidně pomýšlet i na další dvojčata.

Interiér Federerovy vily je patřičně luxusní
Interiér Federerovy vily je patřičně luxusní