Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Beckhame, hlídej si syna! Patnáctiletého Brooklyna už loví sexy holky

Autor: zab

Mají jednu jistotu. Kdekoliv se objeví, okamžitě mají v patách média. Své o tom ví potomci fotbalové legendy Davida Beckhama. Naposledy se o tom mohl přesvědčit nejstarší ze čtyř synů anglického fotbalisty Brooklyn Joseph, který byl novináři přistižen, jak si to zamířil z londýnského klubu Café Kaizen v doprovodu skotské zpěvačky Tallii Storm a bloggerky Tessi Hartmann.

David Beckham vychovává s manželkou Viktorií čtyři děti. Jejich nejstarší ze tří synů Brooklyn však, jak se zdá, péči slavných rodičů dlouho potřebovat nebude.

Patnáctiletý teenager je středem zájmu nejen pro své charisma a mládí, ale i nesporně hodně lákavé zázemí, které mu život v rodině slavné celebrity přináší.

Brooklyn James Beckham, jak zní celé jméno nejstaršího potomka legendárního záložníka, se snaží navázat na kariéru svého otce v londýnském Arsenalu, v jehož dresu se snaží prosadit v mládežnické kategorii do 16 let.

Beckhamovi vychovávají ještě dvanáctiletého syna Romea Jamese, devítiletého Cruze Davida a jedinou dceru Harper Seven, která letos v létě oslavila třetí narozeniny.

Co asi na novou známost Brooklyna říkají jeho slavní rodiče?

Trošku překvapený pohled syna Davida Beckhama
Trošku překvapený pohled syna Davida Beckhama