Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vdaná tenisová legenda Martina Navrátilová: Měla 5 vážných vztahů!

Autor: top

Než potkala Julii Lemigovou (42), kterou si v pondělí vzala za ženu, měla Martina Navrátilová (58) pět vážných vztahů. Kdo jsou ženy jejího života?

Rita Mae BrownFoto Getty Images
Rita Mae Brown (70) - Spisovatelka

Martina s ní měla poměr v letech 1979 – 81. Zasvětila ji do světa umění, charity, klasické hudby a hnutí Greenpeace. Později chodila s expartnerkou Navrátilové bývalou miss Nelson. Velká milovnice koní žije od roku 1977 na farmě ve Virginii.

Nancy Lieberman (56) - Basketbalistka
Nancy LiebermanFoto Isifa

Basketbalová hvězda, stříbrná z olympiády v Montrealu 1976 a mistryně světa z roku 1979, měla s Martinou románek v roce 1981. Navrátilová se díky ní začala zajímat o racionální výživu, Nancy jí také radila ve fyzické přípravě.

Navrátilová s Judy NelsonFoto Getty Images
Judy Nelson (56) - Miss Texas

Kvůli Martině se rozvedla, přestože měla dvě děti. Chodily spolu sedm let, společně ještě prožívaly poslední triumf Navrátilové ve wimbledonské dvouhře v roce 1990. O rok později už se s ní soudila o peníze, údajně inkasovala 70 mil. korun. O vztahu s Martinou napsala dvě knihy.


Hunter Reno (49) - Modelka
Hunter RenoFoto Getty Images

S neteří bývalé ministryně spravedlnosti USA Janet Reno měly společný dům v Miami na Floridě. Rozešly se po desetiměsíční známosti v roce 1997. Hunter, která jako herečka natočila několik filmů, se o čtyři roky později vdala a má dvě dcery.

Navrátilová s Toni LaytonFoto Isifa
Toni Layton (60) - Podnikatelka

Když se v roce 2008 po osmiletém vztahu bouřlivě rozešly, začalo Martině peklo. Toni tvrdí, že ji Navrátilová ze dne na den vyhodila na ulici z jejich společného domu. Dala ji k soudu kvůli duševní, psychické i fyzické újmě a nakonec si údajně odnesla 63 milionů korun.