Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sparťan Vácha podpořil Koláře, kterému zemřela žena: Dojemný vzkaz rivalovi!

Autor: nem, ps

Na hřišti si Sparta s Plzní nedarují ani decimetr půdy, ale tragická událost poslala klubovou řevnivost do zapomnění. Po smrti manželky Daniela Koláře (29) mu i největší soupeři drží palce.

Smutný úděl fotbalisty, který obléká jak dres Plzně, tak dostává prostor také pod vedením Pavla Vrby v národním týmu, nenechal chladným ani hráče z Letné.

Jedním, vlastně jediným, kdo neměl strach Koláře veřejně podpořit, byl záložník Sparty Lukáš Vácha (25). Za to, co napsal na Twitter, si zaslouží respekt! „Dane hodně sil!!“ přeje spoluhráči z reprezentačního týmu.

Ztráta manželky a ženy, se kterou prožil téměř dvanáct let, je pro Daniela velmi bolestivá. Přesto našel síly na to, aby lidem ukázal, jak moc ji miloval.

„Je to ten nejsilnější a nejobdivuhodnější člověkem kterého jsem měl to štěstí potkat a po jeho boku trávit tu nejkrásnější část mého dosavadního života,“ napsal Kolář v oficiálním klubovém prohlášení. „Vždy náš vztah naplňovala čistou a upřímnou láskou, kterou jsem neustále cítil a pořád cítím. Díky za všechno, miluju tě,“ vzkázal Tereze do nebe…

Fotbalistovi Plzně i reprezentace Danielu Kolářovi zemžela manželka Tereza. Góly věnoval právě jí - ruce spojival do písmene T.
Fotbalistovi Plzně i reprezentace Danielu Kolářovi zemžela manželka Tereza. Góly věnoval právě jí - ruce spojival do písmene T.