Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Příšerný růžový palác! Fanoušci se vysmívají domu fotbalové hvězdy Carrolla

Autor: tej

Pětadvacetiletý útočník West Hamu Andy Carroll v prosinci oznámil, že se svou snoubenkou Billi Mucklow čekají prvního potomka. Na Twitteru a Instagramu pak sdílel jejich společné fotky, na kterých se mimo jiné pochlubil také svým domem. A to neměl dělat. Fanoušci si z něj okamžitě začali utahovat, nelíbí se jim hlavně růžová pohovka, zrcadla na stropech a motiv zebry na stěnách.

Růžový palác. Tak pojmenovali fanoušci dům Andyho Carrolla a jeho snoubenky Billi Mucklow. Dělají si tak srandu z pokoje, který má na stěnách tapety v zebřím motivu a obrovskou růžovou sedačku.

"Musím říct, že je to nejhorší pokoj, který jsem kdy viděl. Promiň, ale růžová?" Tak zněla jedna z mnoha reakcí na Instagramu pod fotografií právě zmíněného pokoje. Značný posměšek si však vysloužila i ložnice známého páru. Fanoušci si dělali srandu z toho, že má fotbalista nad postelí na stropě zrcadlo. "Jsi chlípník s tím zrcadlem," okomentoval jeden z fanoušků.

Zbytek domu už se fanouškům líbil, naráželi akorát na to, že mají kromě růžového pokoje vše v černo-šedo-bílé kombinaci. A jak se líbí jejich dům vám?

V ložníci má šťastný pár zrcadlo na stropu
V ložníci má šťastný pár zrcadlo na stropu