Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak žije Ronaldův syn? Matku nezná, vychovává ho Cristiano s modelkou Irinou

Autor: pod

Když Cristiano Ronaldo převzal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu planety, stejně jako minulý rok se chtěl Portugalec o svou radost podělit se svým synem. Cristiano Ronaldo junior tak rychle přispěchal na pódium, aby si i on potěžkal prestižní cenu. Za vysmátým klučinou se nicméně skrývá tajemný příběh.

Kolem narození Ronaldova syna bylo velké haló. Portugalská hvězda ho totiž oznámila na svém oficiálním Twitteru. „S velkou radostí oznamuji, že jsem se stal otcem,“ vyrazil Cristiano dech všem svým příznivcům.

„Dohodl jsem se s matkou dítěte, která chce zůstat v anonymitě, že syn bude výhradně v mé péči. Více už k tomu říkat nebudu a prosím, abyste respektovali mé i synovo soukromí,“ pokračoval Ronaldo.

Ne všichni ale Ronaldovo soukromí respektovali. V britských denících proběhly spekulace, podle kterých by mohla být matkou americká číšnice. Tato informace se sice nikdy nepotvrdila, přesto všechno nasvědčuje tomu, že tajemná žena pocházela z Jižní Ameriky.

Cristiano Ronaldo se svým synem Cristianem juniorem při vyhlášení ankety Zlatý míč
Cristiano Ronaldo se svým synem Cristianem juniorem při vyhlášení ankety Zlatý míč

Za to, že se ke Cristianovi juniorovi nebude hlásit, dostala prý tučné odstupné ve výši 312 milionů korun. Ronaldo každopádně syna od začátku zahrnuje láskou a stejně tak se k němu chová Portugalcova přítelkyně Irina Shayk . S ruskou modelkou už Ronaldo žije několik let a vypadá to, že by se v brzké době mohli vzít.

Ne všechno je ale od narození syna ideální. Cristiano junior je ve věku, kdy už dokáže své okolí vnímat. A pochopitelně se ptá. „Jednou jsme mu povídali, že jeho máma je v nebi. Můj bratr a matka mě ale pak požádali, abych mu tohle už neříkala," prozradila pro britský Daily Mail Ronaldova sestra Elma.

Ronaldo každopádně dělá vše pro to, aby se jeho syn těšil správné výchově. V té mu výrazně pomáhá nejen modelka Irina, ale také matka hvězdy Dolores.