Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Semifinále Australian Open není jen o Berdychovi s Murraym: Diamantová bitva snoubenek!

Autor: ps

Semifinálová bitva mezi Tomášem Berdychem (29) a Andy Murraym (27) (ONLINE ve čtvrtek od 9:30) na Australian Open by se dala přeložit také jako válka o hezčí diamantový prsten. Zítra ráno se totiž na tribunu posadí i jejich snoubenky, které na prsteníčkách nosí prsteny v celkové hodnotě více než 17 milionů korun!

Na kurtu se dřou k smrti, neustále »potí krev«, tráví vyčerpávající hodiny nekončícími výměnami a co za to? Miliony na kontě a prvotřídní roštěnky, pro které udělají první poslední. Tihle kluci jsou prostě dobráci!

Málokdo by řekl, že budou mít Berdych Murraym něco společného, ale opak je pravdou. Kromě zásnub, které proběhly téměř ve stejném termínu (na konci loňského roku), se předhánějí v tom, zahrne svoji lásku luxusnějším zásnubním prstýnkem!

Kim Sears na Australian Open v Melbourne.Foto ČTK

Ester Sátorová na Australian Open v Melbourne.Foto ČTK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prsten Kim zdobí několik drahokamů.Foto archiv Blesk
Prsten Kim Sears

* má 4,7 karátu

* je z platiny

* Murray ho vybral sám

* maximální cena: 9,3 milionu korun

Prsten Ester Sátorové
Prsten Ester má 5,3 karátů.Foto archiv Blesk

* je odhadnut na 5,3 karátu

* vyroben z platiny

* ručně dělaný

* maximální cena: 8 milionů korun

Andy byl rychlejší, svoji krásku Kim Sears si zasnoubil diamantovým prstenem za 9,3 milionu korun jako první. Pár dní na to poklekl i Tomáš, jehož šperk pro přítelkyni Ester Sátorovou odhadli angličtí odborníci těsně za hranící 8 milionů korun.

Podle všeho už oběma tenistům zbývají jen dvě věci – zasadit strom a zplodit dítě. První krok už totiž mají za sebou! Murray má postavené sídlo v Oxshottu za 207 milionů korun a Berdych, o jehož paláci Blesk informoval jako první, staví nedaleko Prahy.

Od té doby, co má Berdych Ester, je z něj štramák
Od té doby, co má Berdych Ester, je z něj štramák