Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako sprostá je sexy, tvrdí v Anglii. Co si myslí Češi o Murrayho Kim?

Autor: bko

Stejně jako v Velké Británii řeší sprostý výlev snoubenky Andyho Murrayho při semifinálovém zápase s Tomášem Berdychem na Australian Open, tak se podivují z odpovědí českých fanoušků, kteří zaplavili fanouškovský facebookový profil Kim Searsové.

„Z***vená britská k**da.“ „Zabij se.“ I takové příspěvky z evidentně českých facebookových profilů zasypaly neoficiální fanouškovské stránky Kim Searsové na Facebooku poté, co si v zápase svého přítele Andyho Murrayho Tomášem Berdychem ulevila sprostou tirádou.

Nechutné příspěvky na fanouškovské stránce Kim Searsové z dílny českých příznivců
Nechutné příspěvky na fanouškovské stránce Kim Searsové z dílny českých příznivců

„Nechutní trollové (internetoví diskutéři – pozn. red.) píšou hnusné příspěvky,“ konstatuje britský Daily Mail, který „o hnusné online šikaně“ vůči Kim Searsové píše ve své internetové verzi.

„Ve zraňujících příspěvcích doufají, že slečna Searsová zemře a že by zasloužila pár facek za její sprostá slova během zápasu,“ nechápou Britové odporné reakce.

Murrayho snoubenky se naopak zastává spousta osobností sportovního světa, které zaskočila reakce na její sprostou promluvu, jež nebyla mířená přímo na Berdycha, ale jaksi obecně. „Někdo další, komu se zdá naštvaná Kim Searsová neskutečně sexy?“ ptal se na Twitteru třeba komik Jack Whitehall.

„Je nenormální, co média dělají s Kim Searsovou jen kvůli tomu, že během zápasu nadávala pro sebe,“ podivuje se i bývalá česká tenistka Iveta Benešová-Melzerová. Ať tak, či onak, sprosté nadávky na adresu Kim Searsové určitě nejsou tím pravým řešením.