Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejhůř naplánovaná oslava! Ronaldo musel zpívat po výprasku v derby

Autor: med

Odpoledne výprask 0:4, večer párty ve velkém stylu. Cristianovi Ronaldovi nezkazilo sobotní oslavu třicetin ani selhání v ligovém utkání proti Atlétiku Madrid (0:4). Místo toho, aby zpytoval svědomí ze zpackaného derby, na večírku to rozjel se spoluhráči a bavil se ve velkém stylu.

Fanoušci Realu jsou jako na trní. Jejich milovaný klub utrpěl ostudnou porážku s městským rivalem. Podobné úlety nehodlají královskému klubu trpět. Teď však Ronaldo a spol. přilili ještě trochu oleje do ohně.

VIDEO: Ronaldo si zazpíval s kolumbijským zpěvákem

Sobotní noc totiž portugalský střelec zasvětil narozeninovému večírku svých třicátých narozenin. Na tu se dostavili i spoluhráči Luka Modrič , Keylor Navas, Marcelo a dokonce i zraněný James Rodríguez. Radovánkám se měl údajně věnovat i Ronaldův blízky přítel Fabio Coentrao.

VIDEO: Ronaldovi spoluhráči z Realu na večírku

Tuto partu bavil kolumbijský zpěvák Kevin Roldan, se kterým si CR7 zapěl při karaoke. Ostatní se tolik raději neprojevovali. Zřejmě tušili proč. Tohle fanoušci Bílého baletu budou

Ronaldo má vstup do nového roku zatím velmi rozpačitý. Získal Zlatý míč, rozešel se s dlouholetou přítelkyní Irinou Šajk a k tomu se ještě nechal v ligovém utkání s Córdobou hloupě vyloučit, když mu ujely nervy a nakopl protihráče.