Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drsný faul přítele Puhajkové ve fotbalové lize. Inno, co dostane Tlustý za červenou?

Autor: bko

Za tohle ho asi jeho přítelkyně, sportovní moderátorka Inna Puhajková (28), příliš nepochválí. Fotbalista prvoligové Jihlavy Petr Tlustý (29) hned v prvním jarním kole viděl červenou kartu a přijde minimálně příští zápas. Malou útěchou sportovnímu páru může být, že Tlustého Vysočina i v téměř dvacetiminutovém oslabení udržela na hřišti Bohemians 1905 aspoň bezbrankovou remízu.

To nebyl zrovna ideální start do jarních bojů ve fotbalové lize… Obránce Jihlavy Petr Tlustý se v zápase na Bohemce dvakrát neudržel a po druhé žluté musel předčasně do kabin. První varování viděl z rukou rozhodčího ve 40. minutě, když nešetrně sundal Jhona Mosqueru.

Bohemians - Jihlava: Červená karta Petra Tlustého
Video se připravuje ...

A na stejného hráče si přítel Inny Puhajkové vyšlápl i v 74. minutě. Soupeř mu unikal po levé straně a on ho sestřelil těsně před tím, než pronikl do vápna. Sudí neváhal ani chvíli a k Tlustému přiběhl se žlutou kartou v ruce, kterou vzápětí následoval kartonek barvy červené.

Kouč Jihlavy svému svěřenci za vyloučení příliš nevyčinil. „K fotbalu to patří,“ prohlásil Luděk Klusáček s tím, že Tlustý měl i zdravotní problémy, ale nakonec se ho rozhodl nechat v sestavě i v druhém poločase. To sportovní moderátorka Puhajková bude možná ke svému miláčkovi přísnější…

Puhajková před časem vztah s Tlustým přiznala, poprvé od doby, kdy se rozešla s Jaromírem Jágrem. Chodí spolu minimálně tři měsíce.

Je Tlustý fotbalista nebo spíš model?
Je Tlustý fotbalista nebo spíš model?

Očima miss Chlebovské: Nejstarší hráč ligy má nulu. Jaký je Blažkův recept?
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians 1905 - Jihlava 0:0
Video se připravuje ...