Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvitová, jak ji neznáte! V hokejové výstroji slavila gól svého přítele

Autor: pan

Asi si nikdy nepředstavovala, že bude prožívat zápas týmů bojujících o účast v druhé nejvyšší hokejové soutěži tak nervózně. Petra Kvitová držela během středečního souboje Prostějova s Havlíčkovým Brodem palce domácím Jestřábům, jejichž dres obléká její přítel Radek Meidl.

Domácí tým přitom nezačal utkání o vše vůbec dobře. Po první třetině prohrávali Jestřábi už 0:2, pak však přišel velký obrat. V prostřední části hry naopak jasně dominovali, soupeři nasázeli pět branek a prakticky rozhodli o osudu utkání.

Petra Kvitová jak ji určitě neznáteFoto Facebook com

Rozhozené hosty dorazili dalšími dvěma góly ve třetí třetině a vyhráli 7:2. Šestou branku domácího týmu si k radosti dvojnásobné wimbledonské šampionky připsal i její miláček Radek Meidl, který zvyšoval již na 6:2.

"Veká gratulace k vítězství a udržení prvoligové příslušnosti," psala česká jednička na svých facebookových stránkách. A gratulaci pojala opravdu stylově. Na hlavu nasadila hokejovou přilbu, natáhla si rukavice a do rukou vzala hokejku.

Radost z úspěchu její lásky tak rodačce z Bílovce snad nezkazilo vyřazení ve čtvrtfinále turnaje v Dauhá se Španělkou Navarrovou.