Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přestřelka před Davis Cupem: Kaderka ke mně nesmí na 3 metry, řekl Štěpánek

Autor: top

Copak, copak, letitá pravda neplatí? Šéf tenisového svazu Ivo Kaderka se na chatu iSport.cz snažil popřít, že má zákaz vstupu do kabiny daviscupového týmu. Blesk ale ověřil, že se šeredně plete, a tak možná zamezil pořádnému faux-pas při duelu 1. kola Česko – Austrálie (od zítra v Ostravě).

„Málokdy odpovídám na hlouposti a neumím si představit, že by prezident tenisové federace kdekoli na světě měl zakázaný vstup do šatny na Davis Cupu nebo Fed Cupu. S hráči i hráčkami jsem vždy měl a mám velmi dobré, přátelské vztahy,“ tvrdil Kaderka.

Jestli ale plánoval, že v Ostravě zavítá do kabiny, věřme, že si přečte následující reakci Radka Štěpánka a návštěvu si rozmyslí.

„Jedna z mých zásadních podmínek návratu do týmu v roce 2007 byla, že se ke mně pan Kaderka nepřiblíží na tři metry. Pokud jsem byl v týmu já, tak v šatně nikdy nebyl. Asi má krátkou paměť, když si nepamatuje, že jsme ji před ním v Chorvatsku v roce 2009 dokonce zamkli,“ řekl Blesku dvojnásobný vítěz salátové místy, který sice kvůli zranění do bitvy s Austrálií nezasáhne, nicméně bude v Ostravě součástí týmu jako morální podpora.

Takže, pane Kaderko, kdekoli na světě možná ne, ale pro vás ZÁKAZ VSTUPU platí!

Radek Štěpánek v zápase tenisového Davis Cupu
Radek Štěpánek v zápase tenisového Davis Cupu