Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Půjde za bokovkou! Vtipkující Murray dostal parťáka do průšvihu

Autor: rou

VIDEO | Ve velkolepé víkendové bitvě dotáhl Velkou Británii do čtvrtfinále Davis Cupu, pak se ale rozjařený Andy Murray pustil na tenký led. Vmísil se do televizního rozhovoru týmového parťáka Dominika Inglota a svým vtípkem o „malé přítelkyni“, se kterou teď půjde slavit, ho dostal vyloženě do úzkých.

Andy Murray byl podle očekávání hlavním strůjcem britského úspěchu před bouřící halou v Glasgow. V pátek načal triumf nad Američany výhrou s Donaldem Youngem a v neděli ho dokonal, když ve třech setech smetl Johna Isnera.

Logicky potom byl ve vynikající náladě, to ovšem nebyla dobrá zpráva pro Dominika Inglota, který v sobotu s Murrayho bratrem Jamiem srdnatě bojoval ve čtyřhře proti světovým jedničkám bratrům Bryanům.

Inglota spolu s dalšími dvěma týmovými kolegy po postupu zpovídala televizní moderátorka, když se jim do rozhovoru vložil hrdina Murray. A na otázku, jak svůj triumf jako tým oslaví, přišla od světové pětky bomba.

„Dom má takovou malou přítelkyni, ke které půjde,“ začal vykládat Murray a snažil se udržet vážný výraz, zatímco jeho parťáci propukli v hurónský smích. Tedy až na samotného Inglota. Ten při Andyho slovech o tom, že slavit bude právě s touhle dívkou, jen nechápavě zíral.

Když se komentátorka s mikrofonem otočila k Inglotovi, trochu zoufale a utrápeně začal vysvětlovat: „Teď jste mě opravdu dostali do průšvihu. Protože já ve skutečnosti mám přítelkyni, která se na tohle doma dívá.“

V tu chvíli Murray dostal šílený záchvat smíchu a začal se chytat za hlavu, pak svého parťáka objal a omlouval se. Inglot pak ještě radši napsal na svůj twitterový účet, že šlo opravdu jen o Murrayho žertík.

„Jen aby bylo jasno, nemám žádnou druhou dívku jako bokovku. Vtipný rozhovor byl jen vtip, vše v režii srandisty Andyho Murrayho.“

Kdo je Kim Searsová, snoubenka Andy Murrayho?
Kdo je Kim Searsová, snoubenka Andy Murrayho?