Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladík z United lákal do postele studentku. Kolik jí se spoluhráčem nabízeli?

Autor: med

Ligovou premiéru za první tým Manchesteru United si mladík Andreas Pereira odbyl teprve v nedělním utkání proti Tottenhamu (3:0). Trenér Louis van Gaal ho dokonce pochválil, jenže mimo hřiště si devatenáctiletý fotbalista nepočíná zrovna příkladně. Britský list Daily Mail zveřejnil konverzaci mezi ním a mladou studentkou, které nabízel sex spolu s jeho spoluhráčem za 10 tisíc liber.

Studentku poznal Pereira na vánočním večírku United. Po něm ji začal sledovat na Twitteru a po čase se rozhodl ji i oslovit s nabídkou pohlavního styku s ním a jeho spoluhráčem Paddy McNairem.

„Napsal mi, že jsou oba připraveni zaplatit pět tisíc liber. Když jsem to viděla, málem jsem spadla ze židle. Za koho mě má? Jsem slušně vychovaná. Je opravdu zoufalý,“ vyjádřila se Kelly k celé situaci.

VIDEO: Sestřih utkání, ve kterém Pereira debutoval za United

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Tottenham 3:0
Video se připravuje ...

Vše dosvědčuje screen z jejich společné konverzace, kde ji Pereira píše, co by řekla na sex ve trojici a že jsou oba fotbalisté připraveni ji zaplatit pět tisíc liber. McNair si prý ale není ničeho vědom a aférka jde mimo něj.

Screen z konverzace mezi studentkou a fotbalistou UnitedFoto twitter.com

Agent Pereiry si ale z aférky vrásky nedělá. „Je mladý, svobodný a může mít sex, s kýmkoliv chce. Za co by se měl omlouvat?“ řekl Leo Scheinkman, který hráče zastupuje.

Přitom Pereiru Van Gaal po jeho debutu za první tým zahrnul slovy chvály. "Když je vám devatenáct a jste součástí kádru Manchesteru United, tak musíte mít opravdu velký talent, jinak byste tam nemohl být. Jsem velmi rád, že jsem mu mohl umožnit ligový debut,“ řekl na adresu Pereiry kouč United. Co by asi řekl na jeho aférku...

Kelly se s fotbalisty poznala na vánočním večírku United
Kelly se s fotbalisty poznala na vánočním večírku United