Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy tenisová kometa: Svlékla všechno a nikdo si toho nevšiml!

Autor: pan

Je podobným zjevením jako Karolína Plíšková. Švýcarka Timea Bacsinszká se prezentuje tenisem, z kterého se soupeřky třesou strachy. Dva vyhrané turnaje v letošním roce a skok na 26. místo světa o tom vypovídají jasně. Pětadvacetiletá tenistka však kromě skvělé hry disponuje i další vlastností, kterou jen tak někdo nemá. Je schopná se přímo na dvorci převléknout od hlavy až k patě, aniž by odhalila jedinou část svého těla.

Tuto záviděníhodnou schopnost ukázala ve čtvrtém kole turnaje v Indian Wells, kdy se stihla během přestávky mezi gamy v zápase s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou převléknout bez povšimnutí televizních kamer a dokonce i hlavní rozhodčí. 

Tenistka, která se podobně jako Karolína Plíšková opírá především o důrazný servis, nepotřebovala k změně ošacení žádnou delší přestávku, vše stihla elegantně a především nenápadně.

Přes svůj propocený oděv si přetáhla nový a pod ním si zkušeně sundala použité ošacení. Až v momentě, kdy už tenistka s maďarskými kořeny celou akci dokončila, si hlavní rozhodčí všimla zvláštních pohybů Bacsinszké.

"Potřebujete se převléknout?" ptala se. "Už se stalo. Neukázala jsem žádnou část svého těla. Vzala jsem si nové šaty a pod nimi sundala ty staré," ozřejmila svoji taktiku umpirové sudí tenistka. "Dobrá práce, víte, jak na to," ocenila s úsměvem počínání Švýcarky rozhodčí.

Změna oblečení před třetím setem pohledné tenistce pomohla, utkání v rozhodující sadě vyhrála jednoznačně 6:1 a postoupila do čtvrtfinále, kde vypadla se Serenou Williamsovou

VIDEO: Parádní kousek od švýcarské tenistky