Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vysmátá "reportérka" Soukalová: Co teď plánují s Koukalem?

Autor: bko

VIDEO | S Gabrielou Soukalovou se prostě nenudíte! Česká biatlonistka si své druhé místo v posledním závodě sezony na daleké Sibiři pořádně užívala už v cíli, kde čekala Veronika Vítková s šampaňským, ale potom i mezi novináři. Těm se také svěřila se svými plány po další fantastické sezoně.

„Moc se těším, že po sezoně odcestuju někam k moři, snad s přítelem. Ještě nevíme kam, ale těšíme se. Snad to vyjde,“ přála si Soukalová pohodu někde v teple u moře se svým partnerem, badmintonistou Petrem Koukalem .

V legraci pak ale třeba popadla mikrofon a se slovy: „Pro Českou televizi…“ se zhroutila v záchvatu smíchu. A začala fotografovi Českého biatlonového svazu vyprávět, proč si v poslední zatáčce závodu, kdy už věděla, že na vítěznou Němku stačit nebude, dala hůlky pod paží.

Biatlonistka Soukalová se loučí se sezonou stříbrnou medailí
Biatlonistka Soukalová se loučí se sezonou stříbrnou medailí

 „Já jsem ti chtěla zamávat, chtěla jsem udělat takovou hezkou fotku,“ vykládala Soukalová a ukazovala prsty véčko.

„Chtěla jsem ukázat jako že tam jsem, ale asi to nebyl úplně dobrý nápad… Já jsem si prostě chtěla užít ten poslední závod se vším všudy, i s fotkou,“ smála se česká biatlonová hrdinka a stylově tak uzavřela fantastickou sezonu.

Soukalová o nahých fotkách: Překvapily mě samé pozitivní ohlasy
Video se připravuje ...