Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dřevák z útoku se chlubí autem za 9 milionů. Rozčílil fanoušky

Autor: jpu

Hraje slabý průměr, bere královský plat a ještě se tím chlubí. Tak vypadá život útočníka Sunderlandu Stevena Fletchera. Za dvě sezony v klubu vsítil pouze sedm gólů, ale i tak si žije ve velkolepém stylu. Fanoušky navíc naštval zveřejněnou fotkou s novým Lamborghini v přepočtu za 9 milionů

Steven Fletcher možná není střelec od přírody, ale bere plat, o kterém se většině lidí nemůže ani zdát. Jeden a půl milionu korun týdně. Kromě luxusního domu si v minulém týdnu dopřál další potěšení. Koupil si vůz Lamborghini Aventador, které je k dostání od devíti milionů korun.

Jako správný fotbalista se ihned pochlubil svou novou „hračkou“ na sociálních sítích. Tím naštval nejen fanoušky Sunderlandu a stal se terčem jejich příspěvků.

Od skotského útočníka čekali daleko víc. V roce 2012 přestoupil do klubu za 12 milionů liber (450 milionů korun) a fanoušci doufali, že jejich klubu pomůže útočit na lepší umístění. Vždyť ve Woverhamptonu nasázel za dvě sezony 24 gólů. V Sunderlandu je jeho bilance o poznání slabší a z Fletchera se stal pouze další přeplácený fotbalista. Fotografie s vozem, který může uhánět na silnici rychlostí až 350 km/hod, byla i pro otrlé fanoušky přes čáru.

Fanoušek Blackpoolu neměl na Twitteru pro Fletcherovo počínání pochopení: „Nejmíň zasloužené Lambo v dějinách fotbalu.“ Fletcherův agent svého klienta brání. Podle něj prý nezveřejnil fotku skotský reprezentant, ale společnost, která mu auto koupila a dělá s ním reklamu.

Většinu fanoušků více než samotná fotka naštvalo její načasování. Dvaceti sedmiletý útočník ji zveřejnil tři dny před potupnou domácí porážkou 0:4 s Aston Villou, se kterou Sunderland bojuje na hranici sestupu. Nyní je v Premier League na 17. místě a má pouze jednobodový náskok na příčky znamenající sestup z Premier League. Fletcher se teď bude snažit částečně ospravedlnit v derby s Newcastlem.