Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hokejový tvrďák Gudas zkrocen rolí novopečeného táty: Poprvé ukázal dcerku!

Autor: ps

První šok zažil, když ho Tampa Bay v březnu na konci přestupního období NHL nečekaně vyměnila do Philadelphie. Druhý v noci na pondělí v porodnici, kde mu jeho přítelkyně Barbora porodila prvního potomka. Je to holčička a jmenuje se po dědovi Leontýnka!

Český obránce, který se na ledě nejlepší hokejové ligy nebojí zahodit rukavice proti zkušeným bitkařům, je v posledních týdnech jako beránek. Poprvé se stal otcem!

Krásnou dcerku mu na svět přivedla přítelkyně Barbora Chrenková na Floridě, odkud v pokročilé fázi těhotenství nechtěla cestovat s mužem do Philadelphie.

Gudas poprvé ukázal dcerku Leontýnku.Foto Archiv rodiny

„Je to Leontýnka, má 2,9 kilogramů a měří 49 centimetrů,“ pochlubila se pro Blesk.cz čerstvá babička Radomíra Gudasová, která doma musela chlácholit bývalého rázného obránce Sparty Lea. „Věděli jsme, že to bude holčička, ale jméno nám tajili. Popravdě si děda trochu poplakal, když slyšel, že je to po něm Leontýnka,“ dodala s úsměvem.

Radko tak přijímá několik výzev najednou. Rodinu si nastěhuje do nového působiště a navíc v roli táty. „Těším se na všechno nové, co nás čeká,“ řekl hokejista, který stále léčí operované pravé koleno. A nemusí se bát, bude mít maximální podporu. „Dneškem přijímáme doživotní roli dědka a babky,“ vzkazují prarodiče.

 

Témata:  NHLdítěgudassporthokej Sport na Heureka.cz